pol-cosmetic.com - Полска козметика

За нас

   Бих се отказала  от козметични изкушения, но…. Отказът от вредни навици не е Моя Специалност!!!

От Автора

 

 

 

Здравейте от мен, Силвия, едно от главните действащи лица на проекта, наречен Pol-cosmetic или магазин за козметични изкушения.  Наричам го проект, защото идеята бе да създам не просто нов имидж на стария и добре познат магазин за полска козметика, а да сътворя цветно виртуално пространство, в което човек няма как да не се изкуши. Самата аз съм лесно податлива на всекидневни съблазни и ръководена от принципа „още малко и спирам“ /едва не се развеждам заради него/, реших, че ще е добре да има място, в което ограничения няма.

Сега, няма да ви натоварвам с клишета каква е нашата мисия, цел и защо е важно да пазарувате при нас,  тъй като такива няма, просто изкушението е проекция на чувствата, а не на разума. Знаете, че козметиката, която предлагаме е на утвърдени полски марки, от които селектираме за вас най-атрактивните и актуални продукти. Опитала съм се максимално да улесня избора ви като съм групирала продуктите в отделни категории, които бързо ви отвеждат до желания  избор.  Запазила съм подробните описания на артикулите, които да задоволят вашето любопитство, но свободно въпроси и коментари всякакви пишете.

Ще ви споделя, че откакто изпълнявам ролята на съпруга и майка, се научих да ценя личното си време - онова,  скришом „откраднато“, в което егоистично се отдавам на женски капризи. Затова, мили и смели дами, приканвам да зарежете за 17 минути домакинството, да дадете свобода на половинката си или просто да си починете от шефа чрез бърза разходка в магазинчето за козметични изкушения. Ще съм щастлива, ако се отбивате често, споделяте и оставате доволни!

Ваш, постоянно на разположение,

козметичен гид Силвия.

Продължи
Производители